Saksije

Saksije i žardinjere su neophodan deo svakog prostora u kojem se gaji bilje. Bez obzira da li tražiš saksije za cveće, saksije za orhideje, saksije za terasu ili žardinjere naša kolekcija ćete oduševiti.

Kod nas možeš pronaći veliki izbor kvalitetnih saksija različitih oblika, veličina i boja. Naša ponuda obuhvata keramičke saksije koje će uneti eleganciju u tvoj dom, kao i praktične plastične saksije koje su izdržljive i jednostavne za održavanje.

Verujemo da je biljka samo polovina priče, a dekorativna saksija upotpunjuje i ističe njen lep izgled. Zato nam je cilj da ti pružimo najbolji izbor saksija koje će zadovoljiti tvoje potrebe i estetske zahtev

  • Svi proizvodi
  • Saksije
    •   Back
    • Plastične saksije
TubeTube
Sale

Originalna cena je bila: 1.300 rsd.Trenutna cena je: 1.100 rsd.

Kako možeš koristiti naše saksije?

Saksije su višenamenski i dekorativni predmeti koji pružaju brojne mogućnosti za korišćenje u uređenju prostora. Evo nekoliko predloga za kreativno korišćenje saksija:

Biljke

Najčešći i najočigledniji način korišćenja je za uzgoj biljaka. Bilo da su to unutrašnje biljke koje osvežavaju vaš dom ili spoljne biljke koje ukrašavaju terasu ili baštu, saksije pružaju idealno stanište za biljke i ističu njihovu lepotu.

Vertikalno baštovanstvo

Koristi ih za vertikalno baštovanstvo, posebno ako imaš ograničen prostor. Montirajte saksije na zid ili koristite viseće saksije kako biste stvorili vertikalni vrt i maksimalno iskoristili prostor.

Dekorativni aranžmani

Možete koristiti saksije različitih veličina, boja i oblika kako biste stvorili vizuelno zanimljive kompozicije na stolovima, policama ili komodama.

Posude za odlaganje

Koristi manje saksije za držanje olovaka, četkica za šminku ili drugih sitnica na radnom stolu. Ova upotreba kombinuje praktičnost sa dekorativnim elementom.

Svećnak

Koristi manje saksije za držanje olovaka, četkica za šminku ili drugih sitnica na radnom stolu. Ova upotreba kombinuje praktičnost sa dekorativnim elementom.

Kreativni projekti

Možete ih koristiti za pravljenje mini bašti u tegli, mini fontane ili čak za kreiranje sukulenta u staklenoj kugli. Ovo je odličan način da pokažete svoju kreativnost i personalizujete svoj prostor.

Ovo su samo neki od načina na koje možete koristiti u svom prostoru. Igrajte se sa različitim idejama i prilagodite ih svojim potrebama i stilu uređenja. Saksije su veoma svestrani predmeti koji pružaju mogućnosti za kreativnost i unose osveženje u prostor.

Najčešća pitanja

svoje estetike i elegantnog izgleda. One su izdržljive i teže previše neće kliziti. Takođe pružaju dobru izolaciju korenima biljaka i zadržavaju vlagu duže vreme.

Da, često preporučljive za spoljne biljke zbog svoje izdržljivosti i otpornosti na vremenske uslove. One su lagane, otporne na lomljenje i lako se čiste. Takođe, mogu imati drenažne rupe koje sprečavaju zadržavanje viška vode.

Kada birate saksiju za biljku, preporučuje se da odaberete onu koja je nešto veća od trenutne veličine korena biljke. To će omogućiti prostor za rast i razvoj korenovog sistema. Takođe, bitno je da saksija ima odgovarajuću drenažu kako bi se obezbedila dobra cirkulacija vode.

Orhideje imaju posebne zahteve za drenažom i provetravanjem korenovog sistema, pa je važno odabrati saksiju koja ima drenažne rupe i omogućava dobru cirkulaciju vazduha.

Na našem sajtu možete pronaći detaljne informacije o pravilnom održavanju biljaka. Takođe, naš tim stručnjaka je tu da vam pruži dodatne savete i odgovori na sva vaša pitanja.

Čitaj na blogu

  • All Post
  • Uncategorized