Zeleni zidovi od mahovine

Upustite se u otkrivanje čarobne sinteze prirode i umetnosti koju pružaju ovi jedinstveni zidovi. Sa svojom prirodnom lepotom, teksturama i bogatim zelenim nijansama, zeleni zidovi od mahovine donose oazu svežine i harmonije u svaki prostor.

Bilo da želiš da transformišeš svoj dom ili kancelariju, naša ponuda zelenih zidova nudi ti izvanredan spoj estetike, održivosti i jednostavnosti održavanja. Otkrij magičan svet prirodne dekoracije i stvorite unikatno okruženje koje će te inspirisati i osvežiti.

Naša ponuda

  • Irvasova mahovina
  • Zelena

Žašto zeleni zid od mahovine?

Izrada prema zahtevima

Pružamo ti mogućnost da stvoriš jedinstvenu i personalizovanu zelenu oazu, svaki zeleni zid se izrađuje prema specifičnim zahtevima. Prilagođavamo se tvojim potrebama, bez obzira na veličinu, oblik ili prostor.

Prigušuje buku

Uživajte u mirnijem i tišem prostoru, zahvaljujući gustoj strukturi zelenog zida koji stvara efikasnu zvučnu izolaciju. Smanjite buku u prostoru i eliminišite nepoželjne spoljašnje zvukove.

Dugovečno

Dugo vremena ćeš uživati u benefitima tvog zelenog zida, jer kvalitetni materijali i stručna izrada osiguravaju da zadrži svoj lep izgled i svežinu.

Bez održavanja

Uživaj u prirodi dok štediš vreme i energiju, zahvaljujući jednostavnosti održavanja zelenih zidova od mahovine. Eliminiši potrebu za redovnim zalivanjem, đubrenjem ili rezanjem.

Bez insekata

Uz zelene zidove, bez brige o nepoželjnim insektima, možeš se opustiti i uživati u prirodi. Ovi zidovi su otporni na insekte, čime se eliminišu potencijalni problemi koji su česti kod drugih vrsta biljaka.

Najčešća pitanja

Zeleni zidovi izrađeni od stabilizovane mahovine mogu trajati od 5 do 10 godina.

Jedna od najvećih prednosti zelenih zidova od mahovine je jednostavno održavanje. U zavisnosti od uslova u prostoru, može se desiti i da nikakvo održavanje nije potrebno.

Ne preporučujemo izlaganje spoljnim uslovima, a naručito suncu, koje može uticati da se mahovina brže osuši ili posvetli.

Predlozi za izradu

Zeleni zid od mahovine koje možete naći u našoj ponudi izrađuje Mossart.