Veštačke biljke i cveće

Ako si ljubitelj biljnog sveta, ali ti nedostaje vremena ili baštovanskog znanja, na pravom si mestu. Otkrij sve prednosti koje veštačke biljke donose i uživaj u prirodnom izgledu bez brige o održavanju.

Naša kolekcija veštačkih biljaka i cveća čini širok izbor visokokvalitetnih proizvoda, izrađenih sa pažnjom prema detaljima, koji izgledaju i osećaju se gotovo identično kao njihovi prirodni rođaci. Bez obzira da li želiš uneti zelenilo u enterijer ili dodati šarm cvetnih aranžmana, naše veštačke biljke su savršeno rešenje za sve ljubitelje prirode.

Prošetajte kroz našu galeriju proizvoda i pronađite savršenu kombinaciju biljaka i cveća koja će dodati dašak prirode u tvoj životni prostor.

    •   Back
    • Veštačke biljke i cveće

Žašto veštačke biljke?

Neka vaš prostor odiše svežinom, lepotom i prirodom bez ikakvog napora. Iskusite magiju veštačkih biljaka i stvorite harmoničnu atmosferu u svom domu ili kancelariji.


Bez održavanja

Sa veštačkim biljkama, nema potrebe za održavanjem.  Zalivanje, đubrenje ili presađivanjem neće biti tvoja briga. One će ostati u savršenom stanju bez ikakve nege. Samo uživaj u njihovom prelepom izgledu.

Prilagodljivost

Naše veštačke biljke dolaze u raznim oblicima, veličinama i bojama, što ti omogućava da stvoriš željeni ambijent. Bez obzira da li ti treba mali sukulent za sto ili velika biljka koja će privući pažnju, naći ćeš savršeni komad za svoj prostor.

Bez Alergija

Ako te muče alergije na određene biljke ili polen, veštačke biljke su odlično rešenje. Neće izazvati alergijske reakcije, a ipak ćeš moći da uživaš u njihovoj lepoti u svom domu ili kancelariji.

Održivost

Zvuči paradoksalno ali, odabirom veštačkih biljaka doprinosiš očuvanju prirode. Smanjuješ potrošnju vode i energije, a istovremeno uživate u prelepom zelenilu. One su dugotrajne i mogu se koristiti iznova, čineći ih održivim izborom.

Bezbednost

Naše veštačke biljke su bezbedne za kućne ljubimce i decu. Ne sadrže toksične supstance ili oštre ivice, pružaju ti mir uma dok uživaš u njihovom prisustvu.

Večna lepota

Pružaju ti večnu lepotu i svežinu. Bez obzira na to koliko je vreme prošlo, tvoje biljke će ostati sveže i zelene, bez potrebe za zalivanjem ili posebnim uslovima.

Vodič za uređenje sa veštačkim biljkama

Neka vaš prostor odiše svežinom, lepotom i prirodom bez ikakvog napora. Iskusite magiju veštačkih biljaka i stvorite harmoničnu atmosferu u svom domu ili kancelariji.


Postavi fokusnu tačku

Istakni određeno područje svog prostora postavljajući veću veštačku biljku kao tačku fokusa. To može biti impresivni palmov list, stablo fikusa ili čak cvetna biljka sa živopisnim cvetovima. Postavite je na centralno mesto, kao što su ulazni prostor, dnevna soba ili kancelarija, kako bi privukla pažnju i stvorila prijatnu atmosferu.

Najčešća pitanja

Da, veštačke biljke su dizajnirane da izgledaju što prirodnije moguće. Napredak u tehnologiji i materijalima omogućio je izradu veštačkih biljaka sa neverovatno realističnim detaljima, bojama i teksturama. Mnoge veštačke biljke su teško razlikovati od svojih živih rođaka.

Ne, jedna od prednosti veštačkih biljaka je to što su izuzetno jednostavne za održavanje. Ne zahtevaju zalivanje, đubrenje ili posebne uslove svetlosti. Jednostavno ih postavi na željeno mesto i uživaj u njihovom lepom izgledu bez brige o nezi.

Većina veštačkih biljaka je dizajnirana za korišćenje unutar prostora. Međutim, postoje i veštačke biljke otporne na spoljašnje uslove koje mogu da se koriste na terasama, balkonima ili u baštama. Proveri specifikacije proizvoda gde je navedeno da li su pogodne za spoljnu upotrebu.

Ne, veštačke biljke ne izazivaju alergijske reakcije, jer nemaju polen, prašinu ili druge alergene koji se nalaze kod živih biljaka. Ovo je odlična opcija za ljude koji su alergični na određene biljke ili polen.

Naše veštačke biljke izrađene od visokokvalitetnih materijala i mogu zadržati svoj lep izgled godinama bez ikakvih promena.

Da, veštačke biljke mogu se očistiti kako bi zadržale svoj svež izgled. Preporučuje se redovno prašenje ili blago pranje (u zavisnosti od materijala) kako bi se uklonila prljavština ili prašina.