Flower box

Flower Box je više od običnog buketa, jer je dizajniran tako da izgleda kao skladan aranžman cvetova koji će uneti dodatnu eleganciju u bilo koji prostor. Naša kutija sa večnim ružama je savršena za bilo koju priliku – od rođendana, proslave, do romantičnih trenutaka ili ako želiš nekome da kažeš – Mislim na tebe!

  • Irvasova mahovina
  • Zelena

Žašto Flower in box?

Flower box napravljen od stabilizovanih ruža ima nekoliko prednosti u odnosu na aranžmane od svežih ruža.

Trajnost

Cvetovi ruža koji se nalaze u ovim aranžmanima su prošli kroz poseban proces stabilizacije koji im omogućava da zadrže svoj izgled i više godina. To znači da tvoj poklon neće uvenuti posle nedelju dana!

Bez održavanja

Koliko god menjali vodu u svežem aranžmanu, neizbežno je da će on na kraju uvenuti. Kod naših aranžmana nema održavanja, što ih čini veoma praktičnim.

Bez alergija

Dosta nas pati od alergije na polen, a da uopšte nismo svesni toga. Naš Flower box ne sadrži polen! Tvoja draga osoba možete uživati u lepoti cvetova bez brige o alergijskim reakcijama.

Ekološki prihvatljivo

Korištenje stabilizovanih ruža umesto svežih cvetova može biti ekološki prihvatljivija opcija. Smanjuje se potreba za rezanjem svežih cvetova iz prirode, što pomaže u očuvanju životne sredine. Takođe, ceo proces je potpuno ekološki prihvatljiv.

Najčešća pitanja

Stabilizovane ruže su prirodni cvetovi koji su prošli kroz proces stabilizacije kako bi zadržali svoj izgled i svežinu dugo vremena. Ovaj proces uklanja vodu iz cvetova i zamenjuje je za biljna ulja čime se produžava njihov životni vek.

Stabilizovane ruže mogu trajati od nekoliko meseci do nekoliko godina, u zavisnosti od uslova čuvanja. Pravilno očuvane, mogu ostati lepe i sveže znatno duže od svežeg cveća.

Da bismo produžili vek stabilizovanim ružama, čuvamo ih na suvom mestu, izbegavamo direktnu sunčevu svetlost i visoku vlagu. Na taj način mogu trajati i godinama.

Ne, stabilizovane ruže ne zahtevaju održavanje. Ne trebate ih zalivati, rezati stabljike ili menjati vodu. Samo ih treba držati dalje od direktnog sunčevog svetla i vlage.