Irvasova mahovina

Irvasova mahovina, poznata i kao Cladonia rangiferina, jedinstvena je i vredna biljka koja se nalazi u arktičkim i subarktičkim regionima, kao što su Island, Kanada i Norveška. Naša irvasova mahovina se prikuplja u čistim, netaknutim područjima dalekog severa koji je u potpunosti održiv. Ovaj dar od prirode se može koristit za različite svrhe, uključujući izradu različitih vrsta rukotvorina, dekoraciju enterijera, a može se koristiti i kao materijal za kreiranje različitih umetničkih instalacija. Irvasova mahovina ima jedinstven izgled koji može dodati prirodni element u svaki prostor. Njeni mekani, pahuljasti izdanci savršeno se uklapaju u svaku vrstu enterijera, dajući mu dozu rustičnog šarma.

Naša ponuda

Prednosti irvasove mahovine

Najčešća pitanja

Irvasova mahovina je vrsta mahovine koja raste u hladnim, subarktičkim regionima, kao što su Severna Amerika i Evropa.

Da, irvasova mahovina je prirodna biljka koja raste u prirodi.

Irvasova mahovina se stabilizuje uz pomoć biljnih ulja koja čuvaju njen prirodni izgled i teksturu.

Da, stabilizovana irvasova mahovina je trajna i može trajati godinama, čak i decenijama, uz pravilno održavanje.

Prednosti korišćenja stabilizovane irvasove mahovine u dekoraciji uključuju njenu prirodnu teksturu i izgled, otpornost na vlagu i mogućnost da zadrži svoj izgled i boju tokom dužeg vremenskog perioda.

Stabilizovana irvasova mahovina se ne sme izlagati direktnom sunčevom svetlu i vodi, kao ni direktnom dejstvu klima uređaja.

 

Stabilizovana irvasova mahovina se može koristiti u različitim dekorativnim projektima, uključujući uređenje enterijera i eksterijera, aranžiranje cvetnih aranžmana, postavljanje zidnih panela, izradu umetničkih dela i sl.

Ne, irvasova mahovina ne privlači insekte.

Predlozi za izradu radova od mahovine